Palveluehdot


Kursseille ilmoittautuminen


Kursseille ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoitautumislomake osoitteessa www.erajarvenpappila.fi/kurssit


Mahdolliset tiedustelut voit osoittaa Kaktu Kupariselle (kaktu@erajarvenpappila.fi)

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Saat kahden arkipäivän sisällä vahvistuksen siitä, että paikka on varattu sinulle. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli kurssi on jo täynnä ilmoittautuessasi, jäät varasijalle. Jos kurssipaikkoja vapautuu, tiedustelemme varasijalla olevilta halukkuutta osallistua kurssille.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettuja tietoja ei käytetä markkinointiin, ellet ole antanut siihen erikseen lupaa.


Maksaminen


Lähetämme kurssista laskun sähköpostitse noin kuukautta ennen kurssia. Kurssimaksu tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä.


Ilmoittautumisen peruuttaminen


Kurssin maksamatta jättäminen tai ilmoittamatta kurssilta pois jääminen ei ole pätevä kurssin peruminen. Kurssimaksu tullaan perimään ilmoittautuneelta, mikäli ehtojen mukaista peruutusta ei ole määräaikaan mennessä tehty.


Kurssille osallistumisen voi perua viimeistään 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista, ellei toisin ole sovittu. Myöhemmin perutuista ilmoittautumisista veloitamme täyden hinnan, jos korvaavaa henkilöä ei kohtuullisella vaivalla saada tilalle.


Kurssille ilmoittautumisen voit perua ilmoittalla siitä sähköpostitse osoitteeseen kaktu@erajarvenpappila.fi.  Laita peruutusviestiin nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi sekä kurssi, jota peruutus koskee.


Jos peruutat osallistumisesi kurssille vähintään 14 vuorokautta ennen kurssin alkua, palautamme jo maksetun kurssimaksun tilillesi. Palautettavasta maksusta vähennetään 5 € toimisto- ja pankkikuluja. Mikäli laskua ei ole vielä maksettu, peruutuksesta ei aiheudu kuluja.


Poikkeuksena on kurssilaisen sairastuminen. Palautamme kurssimaksun kokonaisuudessaan lääkärintodistusta vastaan tai neuvottelemme korvaavasta palvelusta yksilöllisesti.


Muut henkilökohtaiset syyt eivät ole peruste kurssimaksun palautukselle. Tämä koskee myös kurssin jättämistä kesken.


Vahvistamme sähköpostitse kaikki peruutukset.


Mikäli et ole saanut meiltä vahvistusta kurssi-ilmoittautumisestasi, haluat sopia kurssimaksun eräpäivästä tai kysellä peruutuspaikkoja jo täyttyneille kursseille, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: kaktu@erajarvenpappila.fi.


Muuta

Pidätämme oikeuden perua tai muuttaa kurssin ajankohtaa sekä kouluttajaa.

Mikäli

  1. kurssi perutaan järjestäjän toimesta, tai
  2. kurssi siirretään, eikä uusi kurssiaika sovi sinulle, tai
  3. kouluttaja vaihtuu, etkä halua osallistua kurssille,

olet oikeutettu jo maksetun kurssimaksun palautukseen.


Kurssille  saa osallistua vain terveenä. Noudatathan viranomaisten ajankohtaisia Covid-19 -ohjeistuksia.