Palveluehdot

VERKKOKAUPPA - Vuuscanter.fi - Kaktun Tallipuoti

Maksutavat

Verkkokaupassa on käytössä seuraavat maksutavat:

 • Lasku
  • Toimitamme laskun erillisessä sähköpostissa pääosin samana tai seuraavana arkipäivänä.
  • Maksuaika on 14 päivää.
  • Kun maksu näkyy tilillämme käsittelemme ja toimitamme tilauksesi.
 • Klarna
  • Klarnalla voit maksaa osissa tai 30 päivän sisällä tai jakaa maksun osiin.
  • Klarna toimittaa sinulle maksutiedot.
  • Tilaus siirtyy käsittelyyn heti, kun Klarna on hyväksynyt maksutietosi.

Toimitus

Käsittelemme ja lähetämme tilaukset yleensä 1-2 arkipäivän sisällä, mikäli tuotetta on varastossa. Ennakkotilaustuotteilla ja asiakkaan pyynnostä valmistettavilla tuotteilla toimitusaika voi olla pidempi. 

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Sovi palautuksesta etukäteen sähköpostilla (info@vuuscanter.fi). 

Palautettavan tuotteen tulee olla myyntikuntoinen. Mikäli tuote ei ole myyntikuntoinen, voi tästä aiheutua arvon alentumista.

Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista kuluista. Palautuksen voi myös tehdä paikan päällä. Sovi tästäkin etukäteen sähköpostitse.

Poikkeuksena ovat tuotteet, jotka valmistetaan tai jota muunnellaan juuri sinun vaatimustesi tai tarpeittesi mukaisesti. Tällaisilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta ja niihin kuuluvat esim. tilaustyönä tehdyt taulut. 

Myöskään verkkokursseilla ei ole palautusoikeutta enää sen jälkeen kun käyttäjätunnus verkkokurssille on toimitettu.

HEVOSPALVELUT

Tilaaminen

Räätälöityjä hevospalveluita voi tilata täyttämällä lomakkeen osoitteessa https://www.erajarvenpappila.fi/hevospalvelut/

Mahdolliset tiedustelut voit osoittaa Kaktu Kupariselle (kaktu@erajarvenpappila.fi)

Lomakkeen täyttäminen ei vielä sido tilaamaan palvelua. Keskustelu ja varaaminen tapahtuu lomakkeen täyttämisen jälkeen sähköpostitse tai puhelimitse. Ilmoittautumisen yhteydessä annettuja tietoja ei käytetä markkinointiin, ellet ole antanut siihen erikseen lupaa.

Maksaminen

Lähetämme tilatuista palveluista laskun sähköpostitse ennen sovittua ajankohtaa. Maksu palveluista tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Maksuaika on 14 vuorokautta.

Turvallisuus

Hevosten kanssa toimiessa noudatetaan varovaisuutta ja pyritään siihen, että sekä hevosten että ihmisten mielentila säilyisi kaikessa tekemisessä mahdollisimman rentona, jotta ison eläimen kanssa toimiminen olisi mahdollisimman turvallista. Huomioithan, että osallistujia ei ole vakuutettu palvelun tuottajan toimesta, joten huolehdithan halutessasi oman tapaturmavakutuuksen ottamisesta.

Ilmoittautumisen peruuttaminen

Peruutukset tulee tehdä viimeistään kaksi vuorokautta ennen palvelulle sovittua ajankohtaa. Ilmoittautumisen voit perua ilmoittalla siitä sähköpostitse osoitteeseen kaktu@erajarvenpappila.fi.  Laita peruutusviestiin nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi sekä sovittu palvelu, jota peruutuksesi koskee. 

Poikkeuksena on sairastuminen. Sairastapauksen sattuessa sovitun ajankohdan voi perua myöhemminkin, mutta tällöin sovitaan uusi ajankohta palvelun toteuttamiselle. 

KURSSIT JA TAPAHTUMAT

Ilmoittautuminen


Kursseille ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoitautumislomake osoitteessa www.erajarvenpappila.fi/kurssit tai ostamalla tapahtumaosallistuminen verkkokaupasta.


Mahdolliset tiedustelut voit osoittaa Kaktu Kupariselle (kaktu@erajarvenpappila.fi)

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli kurssi on jo täynnä ilmoittautuessasi, jäät varasijalle. Jos kurssipaikkoja vapautuu, tiedustelemme varasijalla olevilta halukkuutta osallistua kurssille.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettuja tietoja ei käytetä markkinointiin, ellet ole antanut siihen erikseen lupaa.


Maksaminen


Lähetämme kurssista laskun sähköpostitse ennen kurssia. Joissain tapahtumissa maksu veloitetaan heti oston yhteydessä. Kurssimaksu tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Maksuaika on 14 vuorokautta, mutta mikäli kurssilla on ulkopuolinen kouluttaja ja osallistujan ilmoittautuminen on tullut alle kaksi viikkoa ennen kurssin ajankohtaa, maksuaika saattaa olla lyhyempi, jotta ehdimme varmasti saada kaikilta kurssilaisilta maksut ennen kuin kouluttaja veloittaa oman palkkionsa meiltä.


Ilmoittautumisen peruuttaminen


Kurssin maksamatta jättäminen tai ilmoittamatta kurssilta pois jääminen ei ole pätevä kurssin peruminen. Kurssimaksu tullaan perimään ilmoittautuneelta, mikäli ehtojen mukaista peruutusta ei ole määräaikaan mennessä tehty.


Kurssille osallistumisen voi perua viimeistään 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista, ellei toisin ole sovittu. Myöhemmin perutuista ilmoittautumisista veloitamme täyden hinnan, jos korvaavaa henkilöä ei kohtuullisella vaivalla saada tilalle.


Kurssille ilmoittautumisen voit perua ilmoittalla siitä sähköpostitse osoitteeseen kaktu@erajarvenpappila.fi.  Laita peruutusviestiin nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi sekä kurssi, jota peruutus koskee.


Jos peruutat osallistumisesi kurssille vähintään 14 vuorokautta ennen kurssin alkua, palautamme jo maksetun kurssimaksun tilillesi. Palautettavasta maksusta vähennetään 5 € toimisto- ja pankkikuluja. Mikäli laskua ei ole vielä maksettu, peruutuksesta ei aiheudu kuluja.


Poikkeuksena on kurssilaisen sairastuminen. Palautamme kurssimaksun kokonaisuudessaan lääkärintodistusta vastaan tai neuvottelemme korvaavasta palvelusta yksilöllisesti.


Muut henkilökohtaiset syyt eivät ole peruste kurssimaksun palautukselle. Tämä koskee myös kurssin jättämistä kesken


Mikäli haluat sopia kurssimaksun eräpäivästä tai kysellä peruutuspaikkoja jo täyttyneille kursseille, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: kaktu@erajarvenpappila.fi.


Turvallisuus


Huomioithan, että kurssilaisia ei ole vakuutettu kurssipaikan tai kurssin ohjaajan toimesta. Hevosten kanssa toimiessa noudatetaan varovaisuutta ja pyritään siihen, että sekä hevosten että ihmisten mielentila säilyisi kaikessa tekemisessä mahdollisimman rentona, jotta ison eläimen kanssa toimiminen olisi mahdollisimman turvallista. Huomioithan, että osallistujia ei ole vakuutettu palvelun tuottajan toimesta, joten huolehdithan halutessasi oman tapaturmavakutuuksen ottamisesta.


Muuta

Pidätämme oikeuden perua tai muuttaa kurssien ajankohtaa sekä kouluttajaa.

Mikäli

 1. kurssi perutaan järjestäjän toimesta, tai
 2. kurssi siirretään, eikä uusi kurssiaika sovi sinulle, tai
 3. kouluttaja vaihtuu, etkä halua osallistua kurssille,

olet oikeutettu jo maksetun kurssimaksun palautukseen.


Kursseille  saa osallistua vain terveenä.