Eläimet

Pappilan tiluksilla asustaa tällä hetkellä kolme hevosta, poni, koira ja pari kissaa. Hevoset ovat ainakin tällä hetkellä yksityiskäytössä, eli ratsastustunteja emme tarjoa. Sovitusti voimme järjestää tutustumiskäyntejä, jolloin on mahdollista päästä tutustumaan pihatossa eläviin hevosiimme, niiden arkeen ja asuinympäristöön.

Sapriina

Sapriina on lempeä ja utelias suomenhevostamma, joka vahtii mielellään pihan tapahtumia ja tervehtii ihmisiä tyytyväisellä hörinällään. Sapriina ei pidä turhaa kiirettä, eikä pienestä hätkähdä. Hermostuessaan Sapriina hieman saattaa säheltää. Sapriina on parhaimmillaan maastoratsuna, hiihtoratsastuksessa ja ratsastusjousiammunnassa.

Dino

Dino on herkkä, leikkisä ja persoonallinen lämminverinen ruuna, jolla on vahvat omat mielipiteet. Hän on vakaasti päättänyt omistautua tilan emännän hevoseksi ja suhtautuu vieraisiin ihmisiin hieman varauksella. Dinosta ei tullut ravuria nuoruudessa tapahtunee lievän loukkaantumisen vuoksi, mutta ratsun hommat hän on omaksunut hienosti. 

Rikke

Rikke on kärsivällinen ja viisas poniherra, joka toimii pääosin ajoponina ja satunnaisesti pienten lasten ratsuna. Rikke on meillä ylläpidossa ja hänen pääasiallinen tehtävänsä on pitää seuraa muille hevosille. Tämä alle metrin korkuinen tehopakkaus ei egonsa puolesta isommille kavereilleen kalpene. Rikke ottaa aina kaiken rennosti, eikä pelkää mitään.

Sissi

Sissi on hyvin lempeä ja rauhallinen lämminveritamma. Sissi on luonteeltaan kohtelias ja hieman varovainen, mutta kuitenkin aina ystävällinen. Nopeita liikkeitä ja kovia ääniä Sissi saattaa kuitenkin joskus säikähtää. Sissi on aiemmin ollut ravurina ja juossut kilpaakin, mutta ei viihtynyt siinä hommassa ja muutti meille viettämään leppoisampaa harrasteratsun elämää.

Rukkanen

Rukkanen on rohkea ja atleettinen kissa, joka pitää Pappilan hiiri- ja myyräkannan tehokkaasti kurissa. Rukkanen on aikamoinen ninja, jonka erikoistaito on hypätä suoraan maasta parimetrisen kaapin päälle. Tämä kissa ei siis nimestään huolimatta ole ihan mikä tahansa lapanen.

Viiru

Viiru on ihmisrakas sylikissa, joka viihtyy usein ennemmin ihmisen kainalossa kuin hiiriä pyydystämässä. Viiru kuitenkin hoitaa myös työtehtävänsä kohtalaisesti. Viirulla on hauska tapa pyytää silityksiä kurottamalla ihmistä kohti etutassullaan. Viiru ei varmasti jätä ketään kylmäksi.

Noki

Noki on monen hienon rodun edustaja, joka hoitaa Pappilan lattian moppaamisen ja auttaa erityisen mielellään klapien kantamisessa. Hän on kiltti ja ystävällinen koira, joka haluaa pitää lauman koossa ja kulkee innolla mukana kaikissa arjen touhuissa. Nokissa on espanjanvesikoiraa, novascotiannoutajaa, snautseria ja englanninspringerspanielia.