Eläimet

Pappilan tiluksilla asustaa tällä hetkellä kolme hevosta, aasi, koira, kanoja ja pari kissaa. Hevosten kanssa on mahdollista päästä viettämään aikaa sovitusti. Tästä voit lukea lisää sivulta Hevospalvelut. Ratsastusta emme kuitenkaan hevosillamme tarjoa.

Sapriina

Sapriina on lempeä ja touhukas suomenhevostamma, joka vahtii mielellään pihan tapahtumia ja tervehtii ihmisiä tyytyväisellä hörinällään. Sapriina tekee mielellään kaikenlaisia temppuja ja jumppailua maasta käsin ja nauttii kovasti kävelylenkeistä metsässä. Turhautuessaan Sapriina saattaa hieman säheltää ja jännittyessään taas jämähtää paikalleen. Sapriina on erityisen taitava opettamaan ihmisille selkeää kehonkielen käyttöä ja oman energiatason säätelyä. 

Ninni

Ninni on lempeä, rauhallinen tamma ja rodultaan suomenhevosen ja irlannincobin risteytys. Viisas Ninni on luonteeltaan enemmän introvetti kuin muut lauman hevoset, mutta toisinaan hän nauttii kiireettömistä ja rauhallisista hetkistä ihmisten kanssa. Ninni osaa monenlaista ja tuntuu toimivan rauhallisen varmasti kaikessa, mitä häneltä vain keksii pyytää. 

Viiru

Viiru on ihmisrakas sylikissa, joka viihtyy usein ennemmin ihmisen kainalossa kuin hiiriä pyydystämässä. Viiru kuitenkin hoitaa myös työtehtävänsä kohtalaisesti. Viirulla on hauska tapa pyytää silityksiä kurottamalla ihmistä kohti etutassullaan. Viiru ei varmasti jätä ketään kylmäksi.

Lily

Lily on pirteä, vauhdikas ja sosiaalinen russponitamma, joka nauttii suunnattomasti kaikesta ihmisten järjestämästä puuhailusta ja on todella nopea oppimaan. Pieni, punainen ja pippurinen Lily haluaa olla aina siellä, missä tapahtuu eniten. Lilyn kanssa harjoittelemme monenlaisia perustaitoja ja erityisesti kärsivällisyyttä, koska intoa Lilyllä olisi välillä liikaakin. Lily nauttii erityisesti agilitytehtävistä vapaana ja osaa myös kertoa hyvin selkeästi, mistä hän toivoo itseään rapsutettavan.

Mattis "Rukkanen"

Rukkasen nimi oli alun perin Mattis, mutta hän tottelee parhaiten lempinimeä Rukkanen. Rukkanen on atleettinen kissa, joka pitää Pappilan hiiri- ja myyräkannan tehokkaasti kurissa. Rukkanen on aikamoinen ninja, jonka erikoistaito on hypätä suoraan maasta parimetrisen kaapin päälle. Tämä kissa ei siis nimestään huolimatta ole ihan mikä tahansa lapanen. 

Noki

Filosofinen ja lempeä Noki on maailman uskollisin koira, joka rakastaa kaikkia ihmisiä ja kulkee innolla mukana arjen touhuissa. Nokissa on espanjanvesikoiraa, novascotiannoutajaa, snautseria ja englanninspringerspanielia. Nokin elämäntehtävä on huolehtia pappilan emännän turvallisuudesta.

Pusu

Pusu eli kotoisammin Pussihukka on Nokin riiviömäinen, mutta silti aivan äärimmäisen rakastettava adoptiopikkuveli. Pusu on sekarotuinen rescuekoira ja peräisin Liettuasta. Luonteeltaan Pusu on iloinen, aktiivinen, hassutteleva ja tomera - kuin Lilyn koiraversio kaikin puolin. Oman perheen ja tuttujen ihmisten seurassa Pusu on rento ja rakastava ystävä, mutta vieraita ihmisiä Pusu jännittää kovasti ja reagoi haukkumalla. Jännitys helpottaa, kunhan Pusuun ei kiinnitetä minkäänlaista huomiota.