Eläimet

Pappilan tiluksilla asustaa tällä hetkellä kolme hevosta, aasi, koira, kanoja ja pari kissaa. Hevosten kanssa on mahdollista päästä viettämään aikaa sovitusti. Tästä voit lukea lisää sivulta Hevospalvelut. Ratsastusta emme kuitenkaan hevosillamme tarjoa.

Sapriina

Sapriina on lempeä ja touhukas suomenhevostamma, joka vahtii mielellään pihan tapahtumia ja tervehtii ihmisiä tyytyväisellä hörinällään. Sapriina tekee mielellään kaikenlaisia temppuja ja jumppailua maasta käsin ja nauttii kovasti kävelylenkeistä metsässä. Turhautuessaan Sapriina saattaa hieman säheltää ja jännittyessään taas jämähtää paikalleen. Sapriina on erityisen taitava opettamaan ihmisille selkeää kehonkielen käyttöä ja oman energiatason säätelyä. 

Ninni

Ninni on lempeä, rauhallinen tamma ja rodultaan suomenhevosen ja irlannincobin risteytys. Ninni pitää kiireettömistä ja rauhallisista hetkistä ihmisten kanssa. Ninni osaa monenlaista ja tuntuu toimivan rauhallisen varmasti kaikessa, mitä vain keksii pyytää. Ninni on muuttanut meille vasta keväällä 2023 ja teemme vielä tuttavuutta hänen kanssaan, joten kuvaus tulee päivittymään, kunhan olemme päässeet tekemään yhdessä enemmän eri asioita ja tutustumaan toisiimme paremmin.

Viiru

Viiru on ihmisrakas sylikissa, joka viihtyy usein ennemmin ihmisen kainalossa kuin hiiriä pyydystämässä. Viiru kuitenkin hoitaa myös työtehtävänsä kohtalaisesti. Viirulla on hauska tapa pyytää silityksiä kurottamalla ihmistä kohti etutassullaan. Viiru ei varmasti jätä ketään kylmäksi.

Noki

Noki on monen hienon rodun edustaja, joka hoitaa Pappilan lattian moppaamisen ja auttaa erityisen mielellään klapien kantamisessa. Hän on kiltti ja ystävällinen koira, joka haluaa pitää lauman koossa ja kulkee innolla mukana kaikissa arjen touhuissa. Nokissa on espanjanvesikoiraa, novascotiannoutajaa, snautseria ja englanninspringerspanielia.

Lily

Lily on pirteä, vauhdikas ja sosiaalinen russponitamma, joka nauttii suunnattomasti kaikesta ihmisten järjestämästä puuhailusta ja on todella nopea oppimaan. Lily haluaa olla aina siellä, missä tapahtuu. Lilyn kanssa harjoittelemme monenlaisia perustaitoja ja kärsivällisyyttä, koska intoa Lilyllä olisi välillä liikaakin. Lily on muuttanut meille vasta keväällä 2023 ja teemme vielä tuttavuutta hänen kanssaan, joten kuvaus tulee päivittymään, kunhan olemme päässeet tutustumaan toisiimme paremmin.

Mattis "Rukkanen"

Rukkasen nimi oli alun perin Mattis, mutta hän tottelee parhaiten lempinimeä Rukkanen. Rukkanen on atleettinen kissa, joka pitää Pappilan hiiri- ja myyräkannan tehokkaasti kurissa. Rukkanen on aikamoinen ninja, jonka erikoistaito on hypätä suoraan maasta parimetrisen kaapin päälle. Tämä kissa ei siis nimestään huolimatta ole ihan mikä tahansa lapanen.