Eläimet

Pappilan tiluksilla asustaa tällä hetkellä kolme hevosta, aasi, koira, kanoja ja pari kissaa. Hevosten kanssa on mahdollista päästä viettämään aikaa sovitusti. Tästä voit lukea lisää sivulta Hevospalvelut. Ratsastusta emme kuitenkaan hevosillamme tarjoa.

Sapriina

Sapriina on touhukas suomenhevostamma, joka vahtii mielellään pihan tapahtumia ja tervehtii ihmisiä tyytyväisellä hörinällään. Sapriina tekee mielellään kaikenlaisia temppuja ja jumppailua maasta käsin ja nauttii kovasti kävelylenkeistä metsässä. 

Viiru

Viiru on hyvin seurallinen ja ihmisrakas sylikissa, joka viihtyy usein ennemmin ihmisen kainalossa kuin hiiriä pyydystämässä. 

Lily

Lily on pirteä ja vauhdikas russponitamma, joka nauttii suunnattomasti kaikesta ihmisten järjestämästä puuhailusta ja on todella nopea oppimaan uusia taitoja. Pieni, punainen ja pippurinen Lily haluaa olla aina siellä, missä tapahtuu eniten. 

Mattis "Rukkanen"

Rukkasen nimi oli alun perin Mattis, mutta hän tottelee parhaiten lempinimeä Rukkanen. Rukkanen on aikamoinen ninja, jonka erikoistaito on hypätä suoraan maasta parimetrisen kaapin päälle. 

Ninni

Ninni on rauhallinen ja luotettava suomenhevosen ja irlannincobin risteytys. Tämä viisas tamma on enemmän introvetti kuin muut lauman hevoset ja viihtyy usein taka-alalla, mutta nauttii kuitenkin rauhallisista yhteisistä hetkistä ihmisten kanssa.

Pusu

Pusu eli kotoisammin Pussihukka on rescuekoira ja peräisin Liettuasta. Pusu on oman perheen kesken hyvin iloinen, rakastava ja reipas pieni koira, mutta  jännittää vielä melko paljon vieraita ihmisiä ja uusia asioita.