Kaktu Art

Huom! Toistaiseksi en pysty maalaamaan eläinkommunikointitauluja. Voit ilmoittaa minulle alla olevalla lomakkeella, jos tahdot että otan yhteyttä sitten kun taulujen tilaaminen on taas mahdollista. 

Ilmoita minulle, kun eläinkommunikointitauluja on taas tilattavissa.

Eräjärven Pappilan emäntä Kaktu Kuparinen on itseoppinut taiteilija, joka maalaa eläinaiheisia tauluja. Kaktun satumaisissa tauluissa on aina hyväntahtoinen tunnelma. Kaktu tekee mielellään etenkin eläinkommunikointitauluja tilaustöinä. Eläinkommunikointitaulun voit tilata tämän sivun lomakkeella.

Esimerkkejä eläinkommunikointitauluista.

Eläinkommunikointitaulut

Eläinkommunikointi intuitiivista keskustelua eläimen kanssa. Siinä ei ole mitään mystistä tai yliluonnollista, vaan kyky intuitioon ja erilaisten energoiden aistimiseen on meillä kaikilla ihmisillä olemassa. Se on vain usein unohtunut kiireisessä arjessa. Kun oppii päästämään irti tietoisesta päättelystä ja uskaltaa luottaa oman intuition viesteihin, on mahdollista aistia paljon sellaistakin tietoa, jota ei pitäisi voida tietää. 

Eläinkommunikointia voidaan tehdä etänä kuvan välityksellä tai samassa tilassa eläimen kanssa ollessa. Kommunikointiin ei välttämättä tosiasiassa edes tarvita eläimen kuvaa. Kuva toimii vain apuna visuaalisten mielikuvien luomisessa. Eläin voi olla joko elossa tai edesmennyt, sillä kommunikointi tapahtuu energian välityksellä, eikä siihen tarvita eläimen fyysistä olomuotoa.

Kaktu on käynyt useita eläinkommunikointikursseja, joissa opettajina ovat toimineet Maiccu Kostiainen, Katariina Alongi ja Inkeri Väisänen. 

Eläinkommunikointitaulu on Kaktun itse kehittämä konsepti, jossa Kaktu maalaa eläimestä taulun samalla kun tekee kommunikointia. Taulun maalaaminen tapahtuu täysin intuitiivisesti ja taulun asetelman tai värien suhteen ei ole mahdollista esittää toiveita, sillä kaikki mitä tauluun tulee, tapahtuu intuition välityksellä.

Lyhyesti sanottuna Kaktu pyrkii maalatessaan tavoittamaan eläimen syvimmän olemuksen ja sen viestin, joka eläimellä on omistajalle kerrottavanaan. Taulun lisäksi Kaktu kirjoittaa kommunikoinnin aikana tulleet asiat ylös ja lähettää kirjallisen kommunikoinnin sekä kuvan valmiista taulusta asiakkaalle sähköpostilla. Tämän jälkeen varsinainen taulu lähetetään asiakkaalle postitse, kunhan se on kokonaan kuivunut.

Eläinkommunikointitauluja on valittavissa kahta eri kokoa:

Pieni canvastaulu (18x24cm) 85€

Iso canvastaulu (30x40cm) 115€

Taulun hintaan lisätään postituskulut.

Huomioitavaa ennen tilaamista

Eläinkommunikointi on aina tulkinnanvaraista, eikä se korvaa eläinlääkäriä eikä eläintenkouluttajaa!

 Eläinkommunikoinnin avulla ei voi tehdä diagnooseja, hoitaa sairauksia tai pyytää eläintä toimimaan eri tavalla. Otathan aina yhteyttä ensisijaisesti eläinlääkäriin, mikäli epäilet eläimesi olevan sairas tai kipeä. 

Olen itse myös eläintenkouluttaja (AT), mutta tällä palvelulla ei ole mitään tekemistä eläinten kouluttamisen kanssa. Jos sinulla on koulutuksellisia kysymyksiä eläimeesi liittyen, voit ottaa minuun yhteyttä myös eläintenkouluttajana.

Huomaathan, että voit tilata eläinkommunikoinnin vain omalle eläimellesi. Jos eläin ei ole omasi, varmistathan että sinulla on eläimen omistajalta saatu lupa eläinkommunikoinnin tilaamiseen. 


Tilaa eläinkommunikointitaulu

Asiakaspalautteita

"Olen täysin sanaton. Katsoin ensimmäisenä kuvan joka kertoi minulle juurikin enemmän kuin tuhat sanaa. Kuva oli myös niin kaunis, että pääsee heti seinälle kun saan sen käsiini. Kommunikointi osui ja upposi täysin, kyyneleet valuen luin sen. 

Kirsikan kukat ovat kauneimpia kukkia mielestäni ja salainen haaveeni olisi saada kuva oman yksisarviseni kanssa niiden alla. Tämän haaveen olen kertonut ainoastaan Snuukille. 

Snuuki todellakin on minulle kuin pieni taikahevonen, yksisarvinen ilman sarvea. Ei tähän muuta voi sanoa kuin että osui ja upposi."

-Nora ja Snuuki

"Kommunikointiin oli hyvin löytynyt Wilona juuri sellaisena tyyppinä, kun millaisena minä hänet tunnen. Rohkeana, uteliaana, sosiaalisena, määrätietoisena ja suoraviivaisena seikkailijana. 

Paljon oli sellaisiakin asioita oikein, mitä ei mistään sosiaalisesta mediasta ole ollut luettavissa tai nähtävissä. Sekään etten jotain pysty itse vahvistamaan ei tarkoita etteikö se voisi olla oikein.

Vesi on Wilonasta jännittävä elementti, lätäköihin hän ei astu kavion kärjelläkään. Erikoista on, että mietiskelin eilen illalla että tekemässäsi maalauksessa on varmasti vettä.

Taulussa hän esiintyy erittäin omana itsenään; Rohkeana, uteliaana ihmettelijänä. Tulee ihanasti mieleen eräs ilta nyt menneenä syksynä, kun pimeydessä Wilona seuranani istuin pitkän aikaa tarhassa bongaamassa tähdenlentoja ja useampi sellainen me tuolloin nähtiinkin."

-Kati ja Wilona