Kohdetyöskentely hevosen kanssa -verkkokurssi

Opi ruokapalkan käytön ja kohdetyöskentelyn perusteet tämän verkkokurssin avulla

Kohdetyöskentely eli target training on monelle ehkä tutumpi käsite koirien kouluttamisesta, mutta se on erittäin kätevä ja potentiaalinen työkalu myös hevosten koulutuksessa. Kohteet voivat olla mitä tahansa esineitä, joille opetetaan jokin merkitys - esimerkiksi kosketuskeppi, pallo, selkäännousujakkara, matto jne. Kohteiden avulla on mahdollista opettaa hevosta menemään haluttuun paikkaan, seuraamaan kohdetta tai pysymään paikoillaan sekä opettaa erilaisia jumppaliikkeitä tai temppuja.

Tällä verkkokurssilla käydään ensin läpi ruokapalkan käytön perusteet hevosen kouluttamisessa ja sen jälkeen edetään kohdetyöskentelyn alkeisiin. Kurssilla opit, miten hevoselle voi opettaa luopumisen (eli rauhallisen käytöksen ruokapalkkion läheisyydessä), turpakosketuksen, kosketuskepin seuraamisen sekä erilaisia kehokosketuksia, eli body target -työskentelyä, jossa hevonen kurottautuu kohti kohdetta eri kehon osilla.

Mikäli olet jo hankkinut käyttöoikeuden kurssille, pääset kirjautumaan klikkaamalla alla olevaa kuvaketta. Jos et ole vielä ostanut kurssia, käyttöoikeuden kurssille voit hankkia täältä.