Vuokrataan kaksio vanhan pappilan pihapiirissä

Heti vapaa ja osittain kalustettu asunto on kooltaan noin 45m2. Siinä on kahden huoneen lisäksi pieni keittiö vaatimattomalla varustetasolla sekä kylpyhuone suihkulla. Kalusteisiin kuuluu mm. kaksi 120cm leveää sänkyä, mikroaaltouuni, televisio, pieni hella/uuni sekä pieni pöytä. Lähimpinä naapureina ovat kanat ja hevoset. 

Talo on rakennettu vuonna 1979. Pintaremontti on tehty asuntoon syksyllä 2022. Auton mahtuu parkkeeraamaan asunnon eteen ja auton lämmitystä varten on olemassa pistorasia. Asunnossa ei ole tällä hetkellä pyykinpesukoneen liitäntää, mutta se voidaan asentaa tarvittaessa. Kylpyhuoneeseen saa mahtumaan pienen pyykinpesukoneen.

Vuokra on 450€/kk ja siihen kuuluu kohtuullinen käyttövesi kahdelle. Sähkö laskutetaan erikseen kulutuksen mukaan (pörssisähkö). Sähkölasku on ollut edellisillä asukkailla keskimäärin 70€/kk. Asunnossa on sähkölämmitys, jota ohjataan älykotijärjestelmän avulla, jolloin sähkönkäytön optimointi pörssisähkön hintojen mukaan on helppoa.

Vuokralainen saa halutessaan käyttää  rantasaunaa, laavua ja soutuvenettä aina niin sovittaessa. Ranta on käytettävissä myös uimiseen ympäri vuoden. Pihapiiri on yhteinen, eikä kaksioon sisälly omaa pihaa, jonka voisi esim. erikseen aidata. 6.5 hehtaarin tontilla mahtuu kuitenkin mukavasti olemaan omassakin rauhassaan halutessaan.

Vuokra-asunto sopisi erinomaisesti hevosihmiselle, joka haluaisi asunnon vuokraamisen lisäksi toteuttaa harrastustaan tontilla asuvien hevosten kanssa tai mahdollisesti tuoda oman hevosen mukanaan. Pihattopaikasta ja muista hevosiin liittyvistä asioista voi keskustella erikseen vuokraemännän kanssa.

Jos sinulla on omia lemmikkejä, pitää miettiä tapauskohtaisesti onnistuuko yhteiselo meidän eläinten kanssa samassa pihapiirissä. Omat koiramme ovat molemmat uroksia, joista toinen on kastroitu ja toinen ei. Koiramme suhtautuvat vieraisiin ihmisiin ja toisin koiriin hieman varautuneesti. Meillä on myös kaksi kastroitua kollikissaa, jotka ulkoilevat, joten muita ulkoilevia kissoja emme suosittele tuomaan samalle tontille. 

Eräjärven palvelut ovat kolmen kilometrin päässä. Näihin kuuluvat mm. kyläkauppa, kyläkoulu, kyläbaari, kirkko ja Eräjärven Kehittämisyhdistys, jossa toimii mm. Posti. Orivedelle on matkaa autolla noin 25 minuuttia ja Tampereelle noin tunti.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Voit myös soittaa tai laittaa Whatsapp-viestin meille ja kysyä lisätietoja.

Mikko 040 7029540

Kaktu 0445512468