Kaktun ensimmäinen taidenäyttely avattiin

11.8.2021

Kaktu Kuparisen ensimmäinen taidenäyttely Taikametsän asukkaat on avattu Eräjärven Lounasravintolaan (linkki avautuu uuteen ikkunaan). Näyttely on auki 31.10.2021 saakka ja aukioloajat näet Eräjärven Lounasravintolan sivuilta. 

Taidenäyttelyn eläinaiheiset taulut ovat saaneet inspiraationsa eläimistä, joita Kaktu on kohdannut täällä Eräjärven Pappilan lähiympäristössä. Tauluissa seikkailevat omien hevostemme lisäksi monet luonnonvaraiset eläimet sekä tontut.

Kaikki näyttelyssä olevat taulut ovat myös myynnissä hintaan 170€/kappale. Jos haluat ostaa näyttelystä taulun, kaupat voi tehdä paikan päällä Eräjärven Lounasravintolassa. Taulun saa lunastaa itselleen vasta näyttelyn päätyttyä. 

Halutessaan taulun voi ostaa myös käymättä paikan päällä, jolloin toimituskulut lisätään taulun hintaan ja taulut lähetetään Matkahuollon kautta näyttelyn loputtua. Ostaja voi lähettää tilauksen sähköpostilla lounasravintola(at)puberajarvi.net. Halutessaan tauluista voi kysyä lisätietoa tai pyytää kuvia Kaktulta sähköpostitse osoitteesta kaktu(at)erajarvenpappila.fi.