Tunne- ja läsnäolokurssi (TÄYNNÄ!)

Kouluttaja: Katariina Alongi - Coaching with Connection

HUOM! Suuren kysynnän vuoksi järjestämme tämän saman kurssin myös lauantaina 27.8.2022. Kurssit ovat täynnä. Voit kuitenkin ilmoittautua jonoon, niin ilmoitamme mikäli kursseille tulee peruutuksia.

Eläimet ja ihmiset jakavat tunteita eli tunteet tarttuvat molempiin suuntiin. Omat tunteemme saattavat vaikuttaa vuorovaikutukseen erittäin voimakkaasti hevosen kanssa toimiessamme, sillä hevoset tunnistavat herkästi ihmisessä tapahtuvat tunnetilojen muutokset. Myös hevosen tunnetilat voivat heijastua ihmiseen. 

Tunteiden merkitys usein sivuutetaan hevosmaailmassa. Erityisesti pelon ja muidenkin vaikeiden tunteiden tunnistaminen ja käsitteleminen on kuitenkin huomattavan tärkeää hevosharrastuksessa. Tunteiden tunnistaminen auttaa parantamaan hevosen ja ihmisen vuorovaikutusta. Lisäksi se voi omalta osaltaan vähentää hevosten kanssa tapahtuvia vaaratilanteita.

Jännitys ja pelko eivät kuitenkaan ole ainoita tunteita, joita voimme jakaa eläimen kanssa. Mitä jos voisit "tartuttaa" hevoseen rauhan ja luottamuksen tunteet? Kun hevosen mieli on rauhallinen, sen itseluottamus myös kasvaa ja oppiminen on helpompaa. Sama pätee toki ihmiseenkin! 

Tällä kurssilla opettelemme tunnistamaan omia ja hevosten tunteita sekä teorian että käytännössä tehtävien harjoitusten avulla. Kurssilla päästään myös käytännössä näkemään ja kokemaan, kuinka ihminen voi saada hevosen rauhoittumaan läsnäoloharjoittelun avulla.

Kurssin hintaan kuuluu kahvi- ja teetarjoilu. Tarjoamme myös mahdollisuuden ostaa keittolounas (kasvissosekeitto + leipä) erikseen hintaan 7 €. Voit halutessasi ottaa myös omat eväät mukaan. Kurssipaikalla on jääkaappi, mikro, uuni ja kahvinkeitin. Lähikauppaan on kurssipaikalta matkaa 3km.

Kurssin jälkeen on mahdollista jäädä kurssipaikalle viettämään iltaa vapaamuotoisesti ja tarjoamme mahdollisuuden myös saunomiseen rantasaunalla. 

Kurssin hinta on 125 €/osallistuja (sis. alv 24%).

Majoitus

Kurssipaikalle voi saapua myös kurssia edeltävänä iltana. Majoituspaikkoja on saatavilla rajoitetusti ja täytämme majoituspaikat ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tarjoamme kurssilaisille mahdollisuutta majoittua yhteismajoituksessa hintaan 20 €/henkilö/yö (sis. alv). Suosittelemme majoituksen varaamista, jos haluat virittäytyä rauhalliseen mielentilaan ennen kurssia tai jäädä rennosti viettämään iltaa intensiivisen kurssin jälkeen ilman kiirettä poistua paikalta. 

Vapaamuotoinen illanvietto on hyvä tilaisuus päästä purkamaan ajatuksia  muiden kurssilaisten kanssa. Iltaa saa toki jäädä viettämään, vaikkei majoittuisi kurssipaikalla.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse osoitteesta kaktu@erajarvenpappila.fi.

Covid-19

Tarkennamme mahdollisia koronaohjeistuksia lähempänä tapahtumaa sen mukaan, mitä viranomaiset tuolloin suosittelevat.

Tietosuoja

Voit tutustua tietosuojaselosteeseen täällä (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Tietoa kouluttajasta

Kurssin vetää Hevonen, Opettajani - podcastista tuttu Katariina Alongi. Katariina on opiskellut mm. tunneviestintää, positiivista psykologiaa, Trust Techniquea, luovuutta sekä HeartMath-sydänteknikkaa. Hän kouluttautuu jatkuvasti eteenpäin Life Coach valmennustekniikoissa, positiivisessa psykologiassa, Trust Techniquessa sekä RWYM-metodissa. 

Eniten Katariina on kuitenkin oppinut itse eläimiltä, joiden viisaus ei lakkaa mykistämästä. Oman tunnetilan tunnistaminen ja hyväksyminen, eläinten ja itsen avoin kuunteleminen sekä kunnioittava asenne lajien välisessä kommunikoinnissa ovat Katariinalle tärkeitä asioita.

Katariinan nettisivut: www.coachingwithconnection.com
Kuuntele myös Katariinan Hevonen, Opettajani –podcastia Spotifysta, iTunesista ja Soundcloudista.

Ilmoittautuminen

Kurssille mahtuu mukaan enintään 15 osallistujaa.

Kurssi on ensisijaisesti suunnattu aikuisille, mutta voimme ottaa mukaan myös alaikäisiä (vähintään 15v) osallistujia huoltajan suostumuksella. Varmistamme alaikäisten osallistujien luvan ilmoittautumiseen huoltajalta.

Ilmoittautuminen on sitova. Jos ilmenee, ettet pääsekään kurssille, ilmoitathan asiasta meille viipymättä, jotta saamme tarjottua paikkaa mahdollisesti jonossa oleville. Lisätietoa voit lukea palveluehdoistamme.

Kurssi on ensisijaisesti suunnattu aikuisille, mutta voimme ottaa mukaan myös alaikäisiä (vähintään 15v) osallistujia huoltajan suostumuksella. Varmistamme alaikäisten osallistujien luvan ilmoittautumiseen huoltajalta. Täytä seuraavat kolme kohtaa vain jos olet alaikäinen.

Voit halutessasi varata meiltä majoituksen. Kursseilla yhteismajoitustilana toimii pihapiirissämme oleva hirsimökki, johon mahtuu mukavasti 5-7 henkilöä. Tarvittaessa majoitustiloja löytyy myös muista rakennuksista ja koronatilanteesta riippuen jaamme tarvittaessa majoittujia eri rakennuksiin. Suosittelemme majoituksen varaamista, jos haluat virittäytyä rauhalliseen mielentilaan ennen kurssia tai jäädä rennosti viettämään iltaa intensiivisen kurssin jälkeen. 

Majoitus *

Tarjoamme lounaaksi kasvissosekeittoa ja leipää. Keitto on laktoositon, gluteeniton ja maidoton. Myös leivästä tarjoamme gluteenittoman vaihtoehdon. 

Lounas
Kumpana päivänä haluan osallistua kurssille?

Tutustu palveluehtoihimme tästä linkistä (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Palveluehdot *
Markkinointi