Kohdetyöskentely-kurssi

Kohdetyöskentely eli target training on monelle ehkä tutumpi käsite koirien kouluttamisesta, mutta se on erittäin kätevä ja potentiaalinen työkalu myös hevosten koulutuksessa. Kohteet voivat olla mitä tahansa esineitä, joille opetetaan jokin merkitys - esimerkiksi kärpäslätkä, pallo, selkäännousujakkara, matto jne. Kohteiden avulla on mahdollista opettaa hevosta menemään haluttuun paikkaan tai pysymään paikoillaan sekä opettaa erilaisia jumppaliikkeitä tai temppuja. 

Tällä kurssilla opit kohdetyöskentelyn perusteet ja saat vinkkejä siihen, kuinka voit kouluttaa oman hevosesi koskettamaan erilaisiin kohteisiin vaikkapa turvalla tai jollain tietyllä kehon osalla. Samalla opetellaan perusteet ruokapalkinnon käytöstä hevosilla. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta hevosten kouluttamisesta ruokapalkinnon avulla osallistuaksesi tälle kurssille. Kurssilla on ensin lyhyt teoriaosuus ruokapalkan käytöstä ja kohdetyöskentelystä ja sen jälkeen tehdään kohdeharjoituksia hevosten kanssa.

Kurssin hintaan kuuluu kahvi- ja teetarjoilu sekä lounaaksi kasvissosekeitto + leipä. Voit halutessasi ottaa myös omat eväät mukaan. Kurssipaikalla on jääkaappi, mikro, uuni ja kahvinkeitin. Lähikauppaan on kurssipaikalta matkaa 3km.

Kurssin hinta on 85 €/osallistuja (sis. alv 24%). Huom! Koulutuskursseillani on tänä keväänä opiskelijahinnat, joten siksi tämä kurssi on edullisempi kuin muut kurssit.

Majoitus

Kurssipaikalla voi halutessaan majoittua kurssiviikonloppuna hintaan 20 €/henkilö/yö (sis. alv). Suosittelemme majoituksen varaamista, jos haluat virittäytyä rauhalliseen mielentilaan ennen kurssia tai jäädä rennosti viettämään iltaa intensiivisen kurssin jälkeen ilman kiirettä poistua paikalta. Majoitus tapahtuu pihapiirissämme olevassa hirsimökissä. Talviaikaan majoittumisen suhteen kannattaa huomioida, ettei mökissä ole sisävessaa ja että pakkasilla mökkiä voi joutua myös lisälämmittämään puilla lattialämmityksen lisäksi. Suosittelemme siis majoittumista talviaikaan vain elämyshenkisille ulkoilmaihmisille.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse osoitteesta kaktu@erajarvenpappila.fi.

Tietosuoja

Voit tutustua tietosuojaselosteeseen täällä (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Tietoa kouluttajasta

Kurssin vetää Eräjärven Pappilan emäntä Kaktu Kuparinen. Kaktulla on 26 vuoden kokemus hevosista ja hän on ammatiltaan hevosten matkailukäyttöön erikoistunut luontoyrittäjä. Tällä hetkellä Kaktu opiskelee eläintenkouluttajan ammattitutkintoa Taitotalolla. Lisäksi Kaktu on opiskellut sekä kursseilla että itsenäisesti hevosten kouluttamista ja käyttäytymistä sekä tietoisuustaitoja. Kaktu on myös Sounds For Horses -koulutuksen käynyt hevosten äänimaljahoitaja. Eniten Kaktu on kuitenkin oppinut omilta hevosiltaan. 

Ilmoittautuminen

Kurssille mahtuu mukaan enintään 8 osallistujaa.

Kurssi on ensisijaisesti suunnattu aikuisille, mutta voimme ottaa mukaan myös alaikäisiä (vähintään 15v) osallistujia huoltajan suostumuksella. Varmistamme alaikäisten osallistujien luvan ilmoittautumiseen huoltajalta. Huomioithan, että kurssilaisia ei ole vakuutettu kurssipaikan toimesta.

Ilmoittautuminen on sitova. Jos ilmenee, ettet pääsekään kurssille, ilmoitathan asiasta meille viipymättä, jotta saamme tarjottua paikkaa mahdollisesti jonossa oleville. Lisätietoa voit lukea palveluehdoistamme.

Kurssi on ensisijaisesti suunnattu aikuisille, mutta voimme ottaa mukaan myös alaikäisiä (vähintään 15v) osallistujia huoltajan suostumuksella. Varmistamme alaikäisten osallistujien luvan ilmoittautumiseen huoltajalta. Täytä seuraavat kolme kohtaa vain jos olet alaikäinen.

Voit halutessasi varata meiltä majoituksen, jos haluat virittäytyä rauhalliseen mielentilaan ennen kurssia tai jäädä rauhoittumaan ja lepäämään ennen kotimatkaa. Talviaikaan majoittumisen suhteen kannattaa huomioida, ettei mökissä ole sisävessaa ja että pakkasilla mökkiä voi joutua myös lisälämmittämään puilla lattialämmityksen lisäksi. Suosittelemme siis majoittumista talviaikaan vain elämyshenkisille ulkoilmaihmisille.

Majoitus

Tutustu palveluehtoihimme tästä linkistä (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Palveluehdot
Markkinointi