Eläinkommunikoinnin jatkokurssi

Kouluttaja: Inkeri Väisänen (Taikurin kissa)

Eläinkommunikoinnin jatkokurssilla syvennytään eläinkommunikaatioon ja kerrataan osaamista. Omien kommunikointikokemusten jakaminen nousee kurssilla tärkeäksi tekijäksi, josta muut voivat oppia ja saada uusia näkökulmia eläinkommunikointiin. Teemme käytännön kommunikointiharjoituksia ja kokeilemme kommunikointia myös edesmenneiden ja kadonneiden eläinten kanssa. Lisäksi teemme meditaation paikalla olevien eläinten kanssa.

Jatkokurssi on suunnattu kaikille, jotka osaavat jo ennestään eläinkommunikoinnin perusteet. Jos olet käynyt aikaisemmin Inkerin tai jonkin toisen kouluttajan pitämän eläinkommunikoinnin alkeiskurssin, osaamisesi on varmasti riittävä tätä kurssia ajatellen. 

Saat kurssista enemmän irti, jos olet jo tehnyt jonkin verran kommunikointeja, jotta voit helpommin lähteä rakentamaan uutta ja monipuolisempaa osaamista aikaisemmin saamasi kokemuspohjan päälle. Voit tulla mukaan kurssille myös silloin, kun haluat vain  päivittää osaamistasi tai aloittaa kommunikointien tekemisen intensiivisellä harjoittelujaksolla esimerkiksi pitkän tauon jälkeen. 

Kouluttajana kurssilla toimii Inkeri Väisänen, jolla on eläinkommunikointipalveluja tarjoava yritys Taikurin kissa. Inkeri tekee eläinkommunikointeja, järjestää kursseja sekä puhuu intuitiosta normaalina taitona arjen keskellä. Voit tulla kurssille juuri sellaisena kuin olet. Kurssin ilmapiiri on turvallinen ja hyväksyvä.

Kurssin hintaan kuuluu kahvi- ja teetarjoilu. Tarjoamme myös mahdollisuuden ostaa keittolounas (kasvissosekeitto + leipä) erikseen hintaan 7€. Voit halutessasi ottaa myös omat eväät mukaan. Kurssipaikalla on jääkaappi, mikro, uuni ja kahvinkeitin. Lähikauppaan on kurssipaikalta matkaa 3km.

Kurssin jälkeen on mahdollista jäädä kurssipaikalle viettämään iltaa vapaamuotoisesti ja tarjoamme mahdollisuuden myös saunomiseen rantasaunalla. 

Kurssin hinta on 120€/osallistuja (sis. alv 24%).

Majoitus

Kurssipaikalle voi saapua myös kurssia edeltävänä iltana. Majoituspaikkoja on saatavilla rajoitetusti ja täytämme majoituspaikat ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tarjoamme kurssilaisille mahdollisuutta majoittua yhteismajoituksessa hintaan 20 €/henkilö/yö (sis. alv). Suosittelemme majoituksen varaamista, jos haluat virittäytyä rauhalliseen mielentilaan ennen kurssia tai jäädä rennosti viettämään iltaa intensiivisen kurssin jälkeen ilman kiirettä poistua paikalta. 

Vapaamuotoinen illanvietto on hyvä tilaisuus päästä purkamaan ajatuksia  muiden kurssilaisten kanssa. Iltaa saa toki jäädä viettämään, vaikkei majoittuisi kurssipaikalla.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse osoitteesta kaktu@erajarvenpappila.fi.

Covid-19

Tarkennamme mahdollisia koronaohjeistuksia lähempänä tapahtumaa sen mukaan, mitä viranomaiset tuolloin suosittelevat.

Tietosuoja

Voit tutustua tietosuojaselosteeseen täällä (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Tietoa kouluttajasta

Inkeri Väisänen eli Taikurin kissa on käynyt Maiccu Kostiaisen eläinkommunikoinnin mestarikurssin ja tehnyt kohta parin vuoden ajan eläinkommunikointeja työkseen. 

Inkeri kokee tärkeäksi poistaa eläinkommunikoinnista henkisyyden leiman ja nostaa sen esiin tavallisena asiana, joka on meille kaikille luontaisesti mahdollista - kyky kommunikoida energian kanssa. 

Inkerillä on ratsastustausta ja koulutukseltaan hän on visuaalinen markkinoija, liikuntaneuvoja sekä personal trainer. Hän on käynyt erilaisilla kursseilla ja koulutuksissa tietoisuustaitoihin liittyen yli kymmenen vuoden ajan. Lisää Inkeristä voit lukea Taikurin kissan omilta nettisivuilta:  www.taikurinkissa.webnode.fi

Ilmoittaudu

Kurssille mahtuu 20 henkilöä. Ilmoittautuminen on sitova. Jos ilmenee, ettet pääsekään kurssille, ilmoitathan asiasta meille viipymättä, jotta saamme tarjottua paikkaa mahdollisesti jonossa oleville. Lisätietoa voit lukea palveluehdoistamme.

Kurssi on ensisijaisesti suunnattu aikuisille, mutta voimme ottaa mukaan myös alaikäisiä (vähintään 15v) osallistujia huoltajan suostumuksella. Varmistamme alaikäisten osallistujien luvan ilmoittautumiseen huoltajalta. Täytä seuraavat kolme kohtaa vain jos olet alaikäinen.

Voit halutessasi varata meiltä majoituksen. Kursseilla yhteismajoitustilana toimii pihapiirissämme oleva hirsimökki, johon mahtuu mukavasti 5-7 henkilöä. Tarvittaessa majoitustiloja löytyy myös muista rakennuksista ja koronatilanteesta riippuen jaamme tarvittaessa majoittujia eri rakennuksiin. Suosittelemme majoituksen varaamista, jos haluat virittäytyä rauhalliseen mielentilaan ennen kurssia tai jäädä rennosti viettämään iltaa intensiivisen kurssin jälkeen. 

Majoitus *

Tarjoamme lounaaksi kasvissosekeittoa ja leipää. Keitto on laktoositon, gluteeniton ja maidoton. Myös leivästä tarjoamme gluteenittoman vaihtoehdon. 

Lounas

Tutustu palveluehtoihimme tästä linkistä (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Palveluehdot *