Eläinkommunikoinnin ABC (TÄYNNÄ!)

Kouluttaja: Inkeri Väisänen - Taikurin kissa

--

Tervetuloa mukaan intuition ja eläinten maailmaan. Eläinkommunikointikurssilla tutustutaan eläinkommunikointiin ja siihen, miten sitä voidaan käyttää tukena omistajan ja lemmikin välillä. Kyky kommunikoida ympäristön ja eläinten kanssa on meissä jo luonnostaan valmiina. Kyse on vain siitä, käytämmekö luontaisia taitojamme.

Kurssilla tehdään useita kommunikointiharjoituksia eläinten kanssa, herkistetään omia aisteja ja vahvistetaan luottamusta omaan intuitioon. Et tarvitse aikaisempaa osaamista eläinkommunikoinnista tullaksesi mukaan kurssille. 

Kurssilla opit eläinkommunikoinnin perusteet. Kurssin jälkeen osallistujat saavat pääsyn suljettuun Facebook-ryhmään, jossa on helppo jatkaa eläinkommunikoinnin harjoittelua ja kasvattaa luottamusta omaan intuitioon. 

Kurssin koulutusosion kesto on noin 8 h. Koulutuksen jälkeen järjestetään vapaamuotoinen illanvietto halukkaille. Illanvietto toteutetaan sään salliessa laavulla Eräjärven Pappilan rannassa, josta löytyy nuotio, sauna ja uintimahdollisuus. 

Kurssilaiset tuovat omat eväät. Kurssipaikalla on jääkaappi, mikro, uuni ja kahvinkeitin. Lähikauppaan on kurssipaikalta matkaa 3km.

Kurssin hinta on 85 €/henkilö (sis. alv).  Ilmoittautumislomake löytyy tämän sivun alareunasta. 

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse osoitteesta kaktu@erajarvenpappila.fi.

Majoitus

Tarjoamme kurssilaisille mahdollisuutta majoittua yhteismajoituksessa hintaan 20 €/henkilö/yö (sis. alv). Suosittelemme majoituksen varaamista, jos haluat virittäytyä rauhalliseen mielentilaan ennen kurssia tai jäädä rennosti viettämään iltaa intensiivisen kurssin jälkeen ilman kiirettä poistua paikalta. 

Kurssilla mieleen nousee varmasti paljon ajatuksia ja tunteita. Vapaamuotoinen illanvietto on hyvä tilaisuus päästä purkamaan niitä muiden kurssilaisten kanssa. Iltaa saa toki jäädä viettämään, vaikkei majoittuisi kurssipaikalla.

Covid-19

Tarkennamme mahdollisia koronaohjeistuksia lähempänä tapahtumaa sen mukaan, mitä viranomaiset tuolloin suosittelevat.

Tietosuoja

Voit tutustua tietosuojaselosteeseen täällä (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Tietoa kouluttajasta

Inkeri Väisänen eli Taikurin kissa on käynyt Maiccu Kostiaisen eläinkommunikoinnin mestarikurssin ja tehnyt sen jälkeen vuoden ajan eläinkommunikointeja työkseen. Vuoden aikana Inkeri on ehtinyt kommunikoida jo yli sadan eri eläimen kanssa. 

Inkeri kokee tärkeäksi poistaa eläinkommunikoinnista henkisyyden leiman ja nostaa sen esiin tavallisena asiana, joka on meille kaikille luontaisesti mahdollista - kyky kommunikoida energian kanssa. 

Inkerillä on ratsastustausta ja koulutukseltaan hän on visuaalinen markkinoija, liikuntaneuvoja sekä personal trainer. Hän on käynyt erilaisilla kursseilla ja koulutuksissa tietoisuustaitoihin liittyen yli kymmenen vuoden ajan. Lisää Inkeristä voit lukea Taikurin kissan omilta nettisivuilta:  www.taikurinkissa.webnode.fi

Ilmoittaudu

Kurssille mahtuu 20 henkilöä. Ilmoittautuminen on sitova. Jos ilmenee, ettet pääsekään kurssille, ilmoitathan asiasta meille viipymättä, jotta saamme tarjottua paikkaa mahdollisesti jonossa oleville. Lisätietoa voit lukea palveluehdoistamme.

Kurssi on ensisijaisesti suunnattu aikuisille, mutta voimme ottaa mukaan myös alaikäisiä (vähintään 15v) osallistujia huoltajan suostumuksella. Varmistamme alaikäisten osallistujien luvan ilmoittautumiseen huoltajalta. Täytä seuraavat kolme kohtaa vain jos olet alaikäinen.

Voit halutessasi varata meiltä majoituksen. Kursseilla yhteismajoitustilana toimii pihapiirissämme oleva hirsimökki, johon mahtuu mukavasti 5-7 henkilöä. Tarvittaessa majoitustiloja löytyy myös muista rakennuksista. Suosittelemme majoituksen varaamista, jos haluat virittäytyä rauhalliseen mielentilaan ennen kurssia tai jäädä rennosti viettämään iltaa intensiivisen kurssin jälkeen. 

Majoitus *

Tutustu palveluehtoihimme tästä linkistä (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Palveluehdot *
Markkinointi