For Your Horse -äänimaljahoitokurssi

Kouluttaja: Äänimaljahoitaja Maria Hintikka

Äänimaljahoito tasapainottaa hevosilla sympaattista ja parasympaattista hermostoa, voi rauhoittaa stressaantunutta hevosta tai vastaavasti aktivoida sulkeutunutta hevosta. Äänimaljan värähtely rentouttaa ja hoitaa syviä lihaksia sekä rauhoittaa hermostoa. 

Tällä kurssilla käydään läpi äänimaljojen ja äänimaljahoitamisen perusteet. Kurssin tavoitteena on tuoda äänimaljat osaksi hevosen hoitoa. Äänimaljahoito ylläpitää hevosten hyvinvointia ja vahvistaa hevosen ja ihmisen välistä suhdetta.

Kurssilla opit perusteet äänimaljoista ja äänimaljojen käsittelystä sekä äänimaljojen vaikutuksesta hevoseen. Kurssilla käydään läpi hevosen äänimaljahoitamisen perusteet siten, että koet kurssin jälkeen luontevaksi hoitaa omaa tai hoitohevostasi omalla äänimaljallasi.

Kurssin hintaan kuuluu kahvi- ja teetarjoilu. Tarjoamme myös mahdollisuuden ostaa keittolounas (kasvissosekeitto + leipä) erikseen hintaan 7€. Voit halutessasi ottaa myös omat eväät mukaan. Kurssipaikalla on jääkaappi, mikro, uuni ja kahvinkeitin. Lähikauppaan on kurssipaikalta matkaa 3km.

Kurssin jälkeen on mahdollista jäädä kurssipaikalle viettämään iltaa vapaamuotoisesti ja tarjoamme mahdollisuuden myös saunomiseen rantasaunalla. 

Kurssin hinta on 120€/osallistuja (sis. alv 24%).

Majoitus

Kurssipaikalle voi saapua myös kurssia edeltävänä iltana. Majoituspaikkoja on saatavilla rajoitetusti ja täytämme majoituspaikat ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tarjoamme kurssilaisille mahdollisuutta majoittua yhteismajoituksessa hintaan 20 €/henkilö/yö (sis. alv). Suosittelemme majoituksen varaamista, jos haluat virittäytyä rauhalliseen mielentilaan ennen kurssia tai jäädä rennosti viettämään iltaa intensiivisen kurssin jälkeen ilman kiirettä poistua paikalta. 

Vapaamuotoinen illanvietto on hyvä tilaisuus päästä purkamaan ajatuksia  muiden kurssilaisten kanssa. Iltaa saa toki jäädä viettämään, vaikkei majoittuisi kurssipaikalla.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse osoitteesta kaktu@erajarvenpappila.fi.

Covid-19

Tarkennamme mahdollisia koronaohjeistuksia lähempänä tapahtumaa sen mukaan, mitä viranomaiset tuolloin suosittelevat.

Tietosuoja

Voit tutustua tietosuojaselosteeseen täällä (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Tietoa kouluttajasta

Maria Hintikka on äänimalja- ja energiahoitaja sekä sointukylpyohjaaja. Lisäksi hän on opiskellut hevoshierontaa, hevosten käsittelyä, käyttäytymistä, fysiologiaa ja vuorovaikutusta, vaativaa vuorovaikutusta ja kokemuksellista coachausta, työnohjausta sekä syventynyt ihmisten välisen vuorovaikutuksen psykoedukaatioon.

Ilmoittautuminen

Kurssille mahtuu mukaan enintään 15 osallistujaa.

Kurssi on ensisijaisesti suunnattu aikuisille, mutta voimme ottaa mukaan myös alaikäisiä (vähintään 15v) osallistujia huoltajan suostumuksella. Varmistamme alaikäisten osallistujien luvan ilmoittautumiseen huoltajalta.

Ilmoittautuminen on sitova. Jos ilmenee, ettet pääsekään kurssille, ilmoitathan asiasta meille viipymättä, jotta saamme tarjottua paikkaa mahdollisesti jonossa oleville. Lisätietoa voit lukea palveluehdoistamme.

Kurssi on ensisijaisesti suunnattu aikuisille, mutta voimme ottaa mukaan myös alaikäisiä (vähintään 15v) osallistujia huoltajan suostumuksella. Varmistamme alaikäisten osallistujien luvan ilmoittautumiseen huoltajalta. Täytä seuraavat kolme kohtaa vain jos olet alaikäinen.

Voit halutessasi varata meiltä majoituksen. Kursseilla yhteismajoitustilana toimii pihapiirissämme oleva hirsimökki, johon mahtuu mukavasti 5-7 henkilöä. Tarvittaessa majoitustiloja löytyy myös muista rakennuksista ja koronatilanteesta riippuen jaamme tarvittaessa majoittujia eri rakennuksiin. Suosittelemme majoituksen varaamista, jos haluat virittäytyä rauhalliseen mielentilaan ennen kurssia tai jäädä rennosti viettämään iltaa intensiivisen kurssin jälkeen. 

Majoitus *

Tarjoamme lounaaksi kasvissosekeittoa ja leipää. Keitto on laktoositon, gluteeniton ja maidoton. Myös leivästä tarjoamme gluteenittoman vaihtoehdon. 

Lounas

Tutustu palveluehtoihimme tästä linkistä (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Palveluehdot *
Markkinointi