Rauhoittumisretriitti

Tämä viikonloppu on nimensä mukaisesti rauhoittumista ja omaan hyvinvointiin keskittymistä varten. Teemme läsnäoloharjoittelua sekä hevosten kanssa että ilman hevosia ja tukena rennon mielentilan löytämisessä ovat myös äänimaljat ja rauhallinen liikkuminen Eräjärven kauniissa luonnossa. Kurssilla käydään keskusteluja pienessä ryhmässä ja keskitytään keskustelujen vastapainoksi välillä myös meditointiin ja itsetutkiskeluun. Suosittelemme kurssia elämyshenkisille ulkoilmaihmisille.

Kurssin hintaan kuuluu täysi ylläpito ruokineen ja majoituksineen lauantaista sunnuntaihin. Halutessasi voit saapua jo perjantai-iltana. Jos saavut perjantaina, tarvitset omat eväät perjantai-illalle. Kurssipaikalta löytyy jääkaappi, mikro, uuni ja kahvinkeitin. 

Majoitus tapahtuu pihapiirissämme olevassa hirsimökissä, jossa myös osa kurssin ohjelmasta järjestetään. Huomioithan, ettei mökissä ole sisävessaa, suihkua eikä erillisiä huoneita, eli kyseessä on yhteismajoitus. Mökin parvella on 3-4 makuupaikkaa ja alakerrassa 2-3 makuupaikkaa.  Enemmän tietoa ja kuvia mökistä löytyy täältä

Kurssin hinta on 295 €/osallistuja (sis. alv 24%). 

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse osoitteesta kaktu@erajarvenpappila.fi.

Tietoa kouluttajasta

Kurssin vetää Eräjärven Pappilan emäntä Kaktu Kuparinen. Kaktulla on 27 vuoden kokemus hevosista ja hän on ammatiltaan hevosten matkailukäyttöön erikoistunut luontoyrittäjä. Tällä hetkellä Kaktu opiskelee eläintenkouluttajan ammattitutkintoa Taitotalolla ja valmistuu joulukuussa 2023. Lisäksi Kaktu on opiskellut sekä kursseilla että itsenäisesti hevosten kouluttamista ja käyttäytymistä sekä tietoisuustaitoja. Kaktu on myös Sounds For Horses -koulutuksen käynyt hevosten äänimaljahoitaja. Arvokkaimmat opit Kaktu on kuitenkin saanut omilta hevosiltaan. 

Saapuminen

Kurssipaikka sijaitsee Eräjärvellä, joka sijaitsee Oriveden kaupungissa. Julkista liikennettä meille ei kulje, joten saapumiseen tarvitaan lähtökohtaisesti oma auto. Orivedelle pääsee junalla ja tarvittaessa autottomien kurssilaisten kanssa voidaan sopia mahdollisista kyydityksistä Orivedeltä meille ja takaisin bensakuluja ja pientä korvausta vastaan. Tästä mahdollisuudesta voit kysellä tarkemmin ilmoittautumislomakkeen vapaamuotoisessa viestikentässä.

Ilmoittautuminen

Kurssille mahtuu mukaan enintään 6 osallistujaa.  Kurssi toteutuu, jos osallistujia saadaan vähintään kolme 6.1.2024 mennessä.

Kurssin ikäraja on 18v. Huomioithan, että kurssilaisia ei ole vakuutettu kurssipaikan toimesta.

Ilmoittautuminen on sitova. Jos ilmenee, ettet pääsekään kurssille, ilmoitathan asiasta meille viipymättä, jotta saamme tarjottua paikkaa mahdollisesti jonossa oleville. Lisätietoa voit lukea palveluehdoistamme.

Tietosuoja

Voit tutustua tietosuojaselosteeseen täällä (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Ilmoittaudu

Lisämajoitus

Tutustu palveluehtoihimme tästä linkistä (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Palveluehdot
Markkinointi